AKTUELLE VALPEKULL


Oppdatert 22.07.22
Vi venter valper etter Ada ( Fosliskrenten's Just So Sweet) og Gibbs,  ( Fosliskrenten's Game Over) ca 13.august.
Ada er en, til flat å være , veldig rolig og avbalansert flat med lite stress. Hun har full fart ute men er veldig lettstyrt og med en stor dose "will to please". Hun er HD røntget og AD røntget fri A. 
Det samme er Gibbs. De er begge øyelyst og gonoskopiert uten anmerkning.
Gibbs ble tatt ut som en valp fra sitt kull som skulle trenes opp til søkshund på nakotika. Når han ble eldre viste det seg at han ikke var gira nok på øvelsene til å kunne være en skikkelig pålitelig narkohund.
Men han er en utrolig fin familiehund, som elsker å trene lydighet, spor og det meste som en flat kan. Han elsker å dra på ski og løpe. Han var her noen dager i forbindelse med parring og var en veldig behersket og velregulert hannhund. Ikke noe trøbbel på tross av høyløpsk tispe. Han hadde ikke parret tidligere, men det fikset han veldig greit.
Vi har tro på veldig avbalanserte og fine valper med mye arbeidsglede og godt eksteriør.  Ada og Gibbs er ikke stilt på utstilling pga flere ting, både koronapandemi, og at jeg brakk skulderen akkurat når det åpnet opp igjen for utstillinger. Men de er veldig rasetypiske begge to, og vil ikke ha noe problemer med å få nødvendig premiering på utstilling.

(Ved interesse kan man gå inn på www.nkk.no sin dogweb og se resultater på foreldredyr og søsken. Der ligger både utstilingsresultater og helse resultater.)

Ved interesse ta kontakt på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .
Skriv litt utfyllende om deg / dere og si noe om hvorfor dere ønsker flat. Så tar vi kontakt tilbake.