AKTUELLE VALPEKULL
I-kullet
Kjære Jubi har vært parret en gang tidligere, og da kom det bare en valp. 
Derfor var spenningen stor når vi parret henne igjen nå. Vi var veldig forberedt på at det kom til å bli en valp igjen, og tenkte at den kunne få være sammen med valpene til Svea som skal bli født litt senere.
MEN,- til vår store glede har Jubi mange valper i magen viste en ultralyd som vi har tatt. Gleden stod i taket. Fiiineste Jubi kommer til å få mcerange fine brune valper med fineste Pontus. Valpene ventes født ca 14.mai og er leveringsklare 8 uker etter fødselsdato.  Om dette er av interesse, så ta kontakt på epost:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
 Simon Says Honey I Am Home
"Pontus"
utstilling: cert
Jakt: 1NBK
HD:B
øyne : ua.
 pontus hausmynd orig46524006 328896824595152 8356373278306074624 n orig
 Fosliskrenten's You Win Again
"Jubi"
Utstilling: excellent
HD:A
AD:0
øyne:ua / gonoskopi normal
071018 Jubi nedrøytet med en valp Medium Web view 
 Kull 2    J- kullet
Vår lille store Svea er parret med fine Price, det er valper i magen og de vil bli født i slutten av mai, med levering i juli, ca helgen i uke 29.. Svea er en herlig tispe som vi har kjøpt i Sverige. Hun har et veldig godt gemytt og har siden hun kom til oss vært veldig opptatt av å være "leketante" for alle andre tispers valper. Nå er det hennes tur til å få egne valper og hun kommer til å takle det med glans !  Svea og Jubi forguder hverandre og kommer til å hjelpe hveradre med å ha valper. Når Jubi bare hadde en valp, var Svea med og vasket og stelte og valpen fikk masse god omsorg av to flotte tisper. Når vi var i Sverige og parret Svea med Prince fikk vi nok en gang sett den flotte hannen og vi er så spente på hva dette kullet vil gi til kennelen vår.
Er dette av interesse ta kontakt på epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
SE U(U)CH NORD JV-13 NO JV-13 FI V-13 Caci's Lovely Prince Cake
"Prince"
utstilling: Se tittel
jakt: 1NBK
HD: A
øyne:ua / gonoskopi normal


Prince i farta med fugl

Söklusten's Crush On You
"Svea"
utstilling: CK
HD:A
AD:0
øyne:ua / gonoskopi normal
07.10.18 Svea på Onsakervika stå Medium Web view