2023
Planer for 2023

2023: leker vi med tanken om et labradorkull på Bixit. Jaktlabradoren vår som ikke kan skryte av utstillingspremieringer, men som er en veldig sosial og trivelig tispe. Hennes styrke er jaktegenskaper. Hun har en motor som varer herifra og til evigheten. Hun elsker å jobbe. Vi vil samarbeide med hennes oppdretter for å finne en egnet hannhund til henne som kan utfylle henne på en god måte.

Vi er i tenkeboksen når det gjelder å planlegge et kull på en brun tispe som er datteren til Jubi som vi har her. Grunnen til at det er noe usikkert hva som skjer, er at det ble planlagt for flere år siden å inseminere henne med sæd fra en gammel hannhund som ikke lever lenger. Eieren til denne hannhunden er med og bestemmer når dette skal skje. Så det er mulig at hun blir parret i første omgang med en hund som har vist god fremgang nå i tiden, og at vi venter med det kullet der hun skal insemineres. Men dette er som sagt ikke helt spikret ennå.

2024:
Vi har en utrolig søt og snill og myk tispe her som heter Hedda. Rudskogs Freaky Friday heter hun på papiret. Ikke mye Freaky med henne....... Hun er mitt klistremerke og en nydelig hund å ha med seg over alt. Hun er ikke av de tøffeste, men noen ganger tror jeg hun lurer meg for å slippe å gjøre akkurat som jeg sier :-)
Hun er HD og AD røntget fri, og skal selvfølgelig øyelyses og ta gonoskopi. Så får vi se når hun får bli litt eldre hvordan helsa er og hvordan hun utvikler seg. Men en veldig trivelig hund som ikke er vanskelig å ha med seg da hun er så snill som dagen er lang mot alt og alle.

Disse planenen er veldig foreløpige, og mye kan skje av endringer. NOen kull kan utsettes og avt ndre kan komme til. Bare å følge med her, elelr sende oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og høre med oss hva som skjer :-)