2022
Planer for 2022

Kull I
Ifa er parret med Ravn. Ifa, Fosliskrenten's Bundle Of Joy f. 11.06.2017 er en veldig sosial og trivelig tispe. Hun går supert overens med alle, både tisper, hanner og valper. Hun er veldig glad i folk, som flatter flest, og kan hun få litt ekstre kos er hun veldig forøyd. Ifa er en oppfinnsom, artig tispe som er med på alt som skjer. 
Hun er smart og  sterk og står ikke tilbake for noen aktivitet. Hun liker alt som stiller krav til henne og jobber gjerne. Ifa lukker opp dører og hun lærer villig bort alle triks og knep til resten av hundeflokken.
Hun er HD og AD fri og er øyelyst uten arvelige sykdommer, men har noen rester av en hinne som dekker øyet når de er nyfødte som ikke er gått tilbake. Dette har ingen praktisk betydning.
Hun har vært på utstilling en gang i sitt liv, og endte opp som vinner av åpenklasse med CK. Ellers har hennes utstillingskarriere blitt amputert pga både hundesykdommen og korona. 
Hun er nå parret med Ravn, Hermiroz Captain America, en hannhund jeg falt pladask for på bilde faktisk, da han var veldig ung. Så var jeg så heldig å få møte ham på utstilling august 21 og ble så betatt av det jeg så, at jeg måtte bare spørre om han kunne passe Ifa. Både oppdretteren til Ravn og eieren til Ravn ga grønt lys, så stor var gleden når Ifa endelig fikk løpetid i februar og vi kunne reise og parre. Ravn er en veldig sosial og stødig hannhund med et utroliggodt gemytt.  Ravn er HD røntget fri og er fri for arvelige øyensykdommer. Han er også gonoskopiert med veldig bra resultat. Det ble vel "kjærlighet ved første blikk" og nå håper vi på at det kommer valper i påskeuka med levering i begynnelsen av juni. Vi skal ha igjen en tispe selv.


Kull II:
.I tillegg håper vi å kunne parre Ada sommeren 2022, hannhund er ikke her bestemt. 
Så fort noe er bestemt vil vi oppdatere her. 
Ada er min hjertesten og den mest kontaktvillige flatten jeg har hatt noen gang. Hun er en ganske rolig og behagelig flat, samtidig som hun elsker å jobbe og gjøre meg til lags. Hun flyttet til forverter i mai 2021, og  er veldig høyt elsket der. Hun er foreløpig ikke øyelyst men det skal vi gjøre i løpet av mars, så da vet vi mer og kan begynne å lete etter hannhund. Hun blir øyelyst og gonoskopiert, så ser vi an resultatene før vi gjør noe annet. Ada er en vakker flat, men har pga kovid ikke vært stilt ut. Vi skal prøve å stille henne ut denne våren, 2022 og tror hun vil komme til å fylle de kriteriene som avlsrådet stiller når det gjelder utstillingspremiering.

2023: leker vi med tanken om et labradorkull på Bixit. Jaktlabradoren vår som ikke kan skryte av utstillingspremieringer, men som er en veldig sosial og trivelig tispe. Hennes styrke er jaktegenskaper. Hun har en motor som varer herifra og til evigheten. Hun elsker å jobbe. Vi vil samarbeide med hennes oppdretter for å finne en egnet hannhund til henne som kan utfylle henne på en god måte.

I tillegg vil det bli et kull med en brunflat tispe som vil bli inseminert med sæd fra en gammel flat hannhund. Her vil det bare bli svarte valper, men vi forventer friske og smarte valper med mye guts. Mer info kommer.

2024:
Vi har en utrolig søt og snill og myk tispe her som heter Hedda. Rudskogs Freaky Friday heter hun på papiret. Ikke mye Freaky med henne....... Hun er mitt klistremerke og en nydelig hund å ha med seg over alt. Hun trenger ikke hilse på alt og alle, selv om hun egentlig vil, og er blitt en stor maskot på alle kurs vi har gått, fordi hun er såååå vennlig. Nå i 2022 er hun for ung til å være HD røntget, men hun blir det litt senere i år.
Tiden vil vise om det er hun som skal ha valper i 2024 og føre kennelen vår ett skritt videre.

Planer kan endres, og nye kan komme til, men dette er det i tenker på akkurat nå :-)