150516 Jubi 15 mnd Large Web view
  "Jubi"
 f. 24.02.15 HD:                                       
 utstilling: BIR 3 BIS, valpeshow AD:
 jakt: DNA: 
   
"Jubi" er etter Simon Says Rule Brittania og Fosliskrenten's Nugat Caramel.
Hun er en av elleve søsken. 
Jubi stod frem i valpekassa som en valp jeg alltid så. Merkelig det der hvordan man henger seg opp i enkelte valper uvisst av hvilken grunn. Hun måtte bare bli igjen her. Hun går under tilnavnet "labradoren" ennå hun så absolutt ikke ser ut som en labrador lenger :-)
Hun fikk navnet sitt på en litt tilfeldig måte :-) Vi fant ut at vi har 25 års jubileum som oppdrettere i år, så en liten milepel er nådd. I tillegg er NRK avd Ringerike og omegn 30 år i år, så da ble jo Jubi med på jubileumsarrangementet der, og der fikk hun navnet sitt av den oppdretteren som Rune kjøpte sin aller første flat av i 1985. Nok et jubileum ;-) Så da ble det rett og slett JUBI :-)  
Hun er en artig frøken med masse personlighet og utstråling. For oss er det ekstra artig at hun er så lik sin mormor Xi. Jubi elsker alt og alle, på to ben eller fire ben, det spiller ingen rolle. Hun var "leketante" til Maya sitt første valpekull, og hun elsket å leke med valpene til Maya. Jubi er tvers igjennom snill, og jeg tror ikke at hun vet hva det er å være sur. Hun er utrolig kontaktsøkende, og vil gjerne alltid være med der noe skjer.
Vi gleder oss veldig til å følge denne "sjokoladepralinen" fremover.